vineri, 3 iunie 2011

Semnificatia florilor

Simbolismul floral variază în funcţie de tipul de flori, cum sunt aranjate, câte flori sunt în aranjamente şi combinaţia de flori . Un buchet floral ca si un cadou , ar putea avea nesfârşite semnificaţii simbolice. Totusi, florile sunt întotdeauna un simbol de generozitate şi dragoste, atunci când acestea sunt oferite .

Flori de mar

Image and video hosting by TinyPic

Îmbătătoare prin natura lor , florile de măr sunt simboluri impetuoase de dragoste , pace, senzualitate şi de fertilitate . Acestea au fost onorate de celţii vechi ca un simbol al iubirii şi isi decorau dormitoarele cu aceste flori pentru a atrage nopţi amoroase .





Camelia


Image and video hosting by TinyPic

Cu delicatele sale petale moi si rotunde, Camellia este considerata un simbol al dorintei , pasiunii şi rafinamentului. Aceasta indică un dor adânc în inima pentru iubit(a) . Este , de asemenea, un simbol al perfecţiunii şi excelenţei. Ofera aceste flori minunate unui admirator secret !




Narcisa

Image and video hosting by TinyPic

Narcisele au sensuri de credinţă , sinceritate , adevar si iertare. Ofera narcise  ca un semn de iertare sau ca un semn de apreciere pentru onestitate.






Dalia

Image and video hosting by TinyPic

Semnificatia daliei este de un semn de avertizare , de schimbare si chiar un semn prevestitor de trădare. Ofera această floare unei persoane unice , eclectica, pe care doriţi să ii complimentati partea ei sălbatica. Merge combinata cu flori subţiri ca irisi sau lalele pentru un afişaj vizual frapant , precum şi un mesaj simbolic combinat care spune că " temperamenteaza-ti aventurile cu o inima buna. "



Crini

Image and video hosting by TinyPic

Crinii sunt florile avansate spiritual. Acestea simbolizeaza fertilitatea. Crinii sunt , de asemenea, florile necesare în timpul unei nunţi deoarece simbolizeaza parteneriatul şi relaţiile de lungă durată . Ofera crinii mamelor şi mireselor.





Panselute

Image and video hosting by TinyPic
Panselutele au fost de mult timp un fel de flori de ”nu ma uita”. Într-adevăr , acestea au fost adesea plasate la monumente memoriale pentru a-i onora pe cei care nu mai sunt pe planul fizic . Ele sunt , de asemenea, un simbol de comuniune şi de sindicat şi probabil acesta este motivul pentru care sunt atât de potrivite pentru amintirea celor care au trecut din vieţile noastre . Frumusetea lor este mărturia perfecta pentru iubirea pe care am împărtăşit-o cu alţii în trecut. Păstraţi panselutele in jurul tau atunci când doriţi să vă amintiţi amintiri cu cei dragi .


Trandafiri

Image and video hosting by TinyPic

Per ansamblu , trandafirii sunt simboluri de dragoste profundă , concentrare , inteligenta, echilibru si pasiune. Acestia sunt , de asemenea, perceputi uneori ca un mesaj pentru vindecare, revitalizare , întinerire şi curaj . Trandafirii sunt foarte complexi în caracteristicile lor  şi prin urmare, au sensuri complexe. Favoriti pentru Ziua Indragostitilor, trandafirii mai pot sa poarte marca de onoare , devotament şi angajament intens pe mai multe nivele . Ofera trandafiri numai atunci intentiile tale când sunt foarte serioase.


Floarea-soarelui

Image and video hosting by TinyPic

Acesta flori simbolizeaza realizare spirituală , flexibilitate şi oportunitate. Acestea sunt , de asemenea, un simbol de noroc, bogăţie şi ambiţie. Ofera floarea soarelui cuiva care are un obiectiv maret sau are nevoie de o pauză mare în viaţa lor. Ele sunt , de asemenea, un cadou excelent pentru inaugurarea unei case .




Lalele

Image and video hosting by TinyPic

Lalele sunt un simbol de oportunitate, de ajustare , avansare şi aspiraţie .







Amaryllis (crini de iarna)



Image and video hosting by TinyPic

Simbol de succes dupa o lupta . Acestea sunt adesea oferite pentru eforturile artistice.